Da Vinci Parent Council Meeting

Wednesday, November 7th, 2012, 6:00 – 8:00

Proposed Agenda

Item

Time

Responsibility

Welcome and Introductions

6:00 – 6:20
(20 minutes)
Carolina

Review and Approve Agenda

6:20 – 6:25
(5 minutes)
Carolina

Meeting Guidelines

6:25 – 6:35
(10 minutes)
Carolina

Executive Elections

6:35 – 6:45
(10 minutes)
Beth

Principal’s Report

6:45 – 7:05
(20 minutes)
Beth

Teachers’ Report

Lantern Walk Request

7:05 – 7:20
(15 minutes)

Eurythmy Proposal

7:20 – 7:25
(5 minutes)
Cyndi

Student Council Proposal

7:25 – 7:30
(5 minutes)
Teresa

Committee Reports

Transitions

Finance/ Fundraising

ASAC

7:30 – 7:50
(20 minutes)
Teresa
Cheryl

Updates

Ward 10 (Next meeting and consultations)

Fall Clean-up Event

7:50 – 7:55
(5 minutes)
Mary
Beth

Next Meeting Dates

7:55 – 8:00
(5 minutes)
Carolina